Curs agent de curatenie – calificare profesionala

Cum te descurci cu utilizarea sculelor si a utilajelor cu actionare manuala? Cum iti pui in functiune si cum opresti utilajele cu actionare electro-mecanica sau prin motoare cu ardere interna? Inscrie-te acum la cursul nostru interactiv de calificare profesionala Agent de Curatenie si dobandeste abilitatile esentiale pentru a deveni un expert in domeniu.

Aplicarea normelor de PM si PSI presupune competente legate de desfasurarea activitatilor de curatenie in incinte precum resedinte, birouri, sectoare industriale si administrative, precum si mijloace de transport in comun.
Principalele aptitundini ale agentului de curatenie sunt:
– utilizarea sculelor si utilajelor cu actionare manuala;
– punerea in functiune a acestora;
– exploatarea si oprirea utilajelor cu actionare electro-mecanica si a celor actionate prin motoare cu ardere interna, – conform instructiunilor de lucru, cu respectarea normelor de protectie a muncii si de prevenire si stingere a incendiilor specifice, in corelatie cu particularitatile spatiului de curatat si scopul urmarit.

Agentul de curatenie trebuie sa posede, totodata, competente fundamentale de comunicare la locul de munca si lucru in echipa, referitoare la planificarea activitatilor, aplicarea normelor de protectie a muncii, prevenirea si stingerea incendiilor, precum si desfasurarea activitatilor in conditiile igienico-sanitare impuse si de siguranta.

Inscrie-te online la unul din cursurile noastre autorizate de calificare, lasa-ne datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a discuta cele mai importante proceduri care trebuie cunoscute si respectate!

Cand vine vorba de aspectele unui curs agent curatenie – pret si modalitate de desfasurare – se includ si alte aspecte esentiale acestei profesii.

De exemplu, agentul de curatenie trebuie sa posede, totodata, competente fundamentale de comunicare la locul de munca si lucru in echipa, referitoare la planificarea activitatilor, aplicarea normelor de protectie a muncii, prevenirea si stingerea incendiilor, precum si desfasurarea activitatilor in conditiile igienico-sanitare impuse si de siguranta.

Inscrie-te online la un curs agent de curatenie, lasa-ne datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a discuta cele mai importante proceduri care trebuie cunoscute si respectate!

Inscrie-te online la unul din cursurile noastre autorizate de calificare profesionala

Alege cursul dorit, lasa-ne datele tale de contact si mai departe ne ocupam noi de procedura de inscriere.