Alege Academia de Profesii pentru a fi sigur ca obtii usor si rapid certificarea necesara

Alege unul din cursurile noastre

Curs Inspector resurse umane
Participa activ la gestionarea resurselor umane, prin implicarea directa in procesul prin care organizatia isi recruteaza, angajeaza, deruleaza si inceteaza raporturile de munca cu salariatii.
Curs dispecer centru alarma
Organizeaza si asigura permanent pasa si protectia unui obieciv, prin intermediul sistemelor tehnice de detectie, semnalizare si avertizare a efractiei sau a incendiului.
Curs Manager de Securitate
Organizarea activitatilor compartimentului de specialitate, recrutarea si formarea personalului din subordine, urmarirea randamentului si eficienta activitatilor, reprezentarea organizatiei in relatiile cu tertii.
Curs Agent de securitate
Atributiile personalului de paza sunt sa cunoasca locurile si punctele vulnerabile din perimetrul obiectivului, pentru a preveni producerea oricaror fapte de natura sa aduca prejudicii unitatilor pazite.
Curs Agent de curatenie
Principalele aptitundini ale agentului de curatenie sunt: utilizarea sculelor si utilajelor cu actionare manuala; punerea in functiune a acestora; exploatarea si oprirea utilajelor cu actionare electro-mecanica si a celor actionate prin motoare cu ardere intern.
Curs servant pompier
Servantul pompier face parte din personalul formatiilor de interventie, salvare si prim-ajutor, din cadrul serviciilor voluntare/private pentru situatii de urgenta.

Avem o veste buna
pentru tine!

Cu ajutorul nostru, vei reusi sa obtii cunostintele si aptitudinile necesare profesarii in domeniu ales, indiferent de nivelul de dificultate al acestuia.


Asta fiindca ne dam mereu interesul sa facem din oamenii cu care lucram adevarati profesionisti, gata sa faca fata oricarei situatii si sa-si demonstreze talentul in orice moment.

Inscrie-te online la unul din cursurile noastre autorizate de calificare

Alege cursul dorit, lasa-ne datele tale de contact si mai departe ne ocupam noi de procedura de inscriere.