Curs Inspector resurse umane

Invata tehnici moderne si practice pentru a atrage talente deosebite, a conduce interviuri eficiente si a construi o echipa de succes. Transforma-ti cariera intr-un domeniu fascinant si plin de oportunitati. Inscrie-te acum si deschide-ti usa catre succesul in resurse umane!
curs-inspector-resurse-umane

In stabilirea ariei ocupationale din grupa COR 3423, din actualul COR si respectiv grupa COR 3333, ,,Agenti de recrutare si contractori”, din clasificarea ocupatiilor din Romania, nivel de ocupatie 6 caractere (armonizata cu ISCO-08), inspectorul de resurse umane are obligatia de a:

  • participa activ la gestionarea resurselor umane, prin implicarea directa in procesul prin care organizatia isi recruteaza, angajeaza, deruleaza si inceteaza raporturile de munca cu salariatii;
  • intocmi si gestiona documentele ce tin de evidenta muncii dintr-o organizatie;
  • gestiona relatiile dintre angajatori si angajati;
  • recruta si selecta personalul ce urmeaza a fi angajat;
  • consilia personalul angajat si potentialii candidati referitor la desfasurarea relatiilor de munca si a documentelor ce trebuie intocmite;
  • intocmi statul de plata pentru personalul angajat si documentele aferente statului de plata;
  • intocmi Registrul general de evidenta a salariatilor si a-l transmite catre Inspectoratul Teritorial de Munca.

Care sunt beneficiile frecventarii unui curs din oferta Atelierul de Profesii?

Atelierul de Profesii este un centru de formare modern care pune la dispozitia tuturor doritorilor cursuri de meserii profesionale. Daca te afli in cautarea unui curs inspector resurse umane Bucuresti, atunci atelierul nostru va fi printre primele mentionate si recomandate.

Punem la dispozitia tuturor cursantilor nostri un mediu de predare extrem de flexibil. Constientizam faptul ca unii cursanti vor sa-si consolideze cariera deja existenta sau ca deja au un loc de munca la care nu pot renunta. Astfel, ca si cursant, ai posibilitatea de a urma un curs inspector resurse umane atat in sala noastra moderna de curs, cat si online.

Totodata, vei interactiona si cu profesori dedicati care iti stau mereu la dispozitie. Precum orice curs de formare, aceste cursuri resurse umane nu sunt tocmai usoare, accesibile. Ai nevoie de indrumare constanta si de suport in vederea obtinerii certificarii. Evident, Atelierul de Profesii iti ofera toate cele necesare pentru a obtine diploma de care cariera ta are nevoie!

Ce alte cursuri mai poti urma la Atelierul de Profesii?

Pe langa cursuri inspector resurse umane, Atelierul de Profesii are la dispozitia fiecarui doritor alte 9 cursuri certificare. Printre acestea, putem enumera cursuri dispecer centru alarma, manager de securitate, agent de securitate, agent de curatenie si servant pompier.

Acestea sunt structurate similar si au aceeasi finalitate ca si un curs resurse umane – obtinerea acreditarii si certificarii in domeniul aferent si evident, garantia unui loc de munca sau unei pozitii mai bune! Inscrie-te online la un curs inspector resurse umane, lasa-ne datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a discuta cele mai importante proceduri care trebuie cunoscute si respectate!

Activitatea profesionala a inspectorului de resurse umane se desfasoara in conformitate cu reglementarile legislative emise de Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si a institutiilor subordonate acestuia.

Inscrie-te online la unul din cursurile noastre autorizate de calificare, lasa-ne datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a discuta cele mai importante proceduri care trebuie cunoscute si respectate!

Inscrie-te online la unul din cursurile noastre autorizate de calificare profesionala

Alege cursul dorit, lasa-ne datele tale de contact si mai departe ne ocupam noi de procedura de inscriere.